Posted on

Blog–Blog


       Gw harus bingung apa harus bangga ya? Tell me after u read this:


Beberapa minggu yang lalu ada komen di blog gw soal postingan gw tentang aceh. Baca disini kalo lo sempat. Nah,…disitu ada orang yang komentar postingan gw pas itu baguuuuuuuuuuuus nad mantaaaaaaaaaaaaaaab (pake “b”) banget. Id nya ACEH SPESIFIK.
       Pas gw cek,..ternyata dia punya blog dengan ID yang sama and ges wat,…foto2 yang gw ambil and gw post di blog gw,…ada disana!!!! Cek deh disini.
       Now,…how do you think I should feel?

About thef1rstmanonjupiter

I'm a true ARIES--If you know what I mean. If you don't, google it:)

2 responses to “Blog–Blog

  1. Mariskova

    I THINK you shouldn't FEEL. You must DO something like demanding him to give you credit or to erase his blog all together! Got it?!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s