Posted on

Tips bunuh diri nomor 6


Walaupun lo mau bunuh diri, lo tetep harus inget2 satu hal: SAFETY FIRST.

Kalo uda kelar semua baca tips2 di atas, jangan lupa bikin surat wasiat. Belajar dari Hitler deh yang bikin VALKYRIE. Penting loh wasiat setelah mati (itu kalo lo jadi mati beneran and gak cuma sekarat sampe di bawa ke Rumah Sakit).
Anw, kl lo belum yakin bener mau bunuh diri, lo ngeblog aja .

About thef1rstmanonjupiter

I'm a true ARIES--If you know what I mean. If you don't, google it:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s